Chent Creative

Vincent van Brakel

Skills

content creatie Content Marketing copy writing Design E-mail marketing Logo's Marketing automation Marktonderzoek Online Marketing SEO social media marketing Web Development Zoekmachine optimalisatie

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Chent is een bijnaam die ik tijdens mijn stageperiode in Mexico van mijn collega's heb gekregen. Met Chent Creative combineer ik de praktijk- en theorieervaring die ik de afgelopen jaren heb mogen opdoen.

Gespecialiseerd in SEO help ik ondernemers aan meer relevante websitebezoekers, views en omzet. Dit doe ik aan de hand van unieke en originele content, geschreven door mij of ontworpen door bevriende collega's. Op SEO aspect ben ik zelf ben ik verantwoordelijk voor zoekwoorden onderzoek, uploaden, technische optimalisatie, linkbuilden en alles daarbuiten behalve het ontwerpen van websites. Dit laatste wordt gedaan in samenwerking met een andere bevriende freelancer.

Chent Creative staat voor het totaal plaatje. Zelf beschik ik over veel SEO, content en social media kennis maar er zijn genoeg velden waarin ik (nog) niet genoeg thuis ben. Met vrienden vanuit heel Europa werk ik samen om het aanbod van online marketing oplossingen voor opdrachtgevers zo groot mogelijk te maken. 

Benieuwd naar meer informatie? Ik hoor graag meer! Kijk voor meer informatie op mijn website of stuur mij een WhatsApp! 

SEO - SEA - Content - Marketing Automation - Social Media Marketing - (Online)Marketing Campagnes

www.Chent-Creative.com/nl/ - +31642189441

Waarom?

Onder het alias Chent Creative werk ik als zzp'er nauw samen met ondernemers om de maximale resultaten te behalen uit websites en marketing campagnes. Ik ben commercieel opgeleid en creatief ingesteld. Ik ben vooral gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en content marketing. Om opdrachtgevers een zo groot mogelijk aanbod aan oplossingen te kunnen bieden werk ik graag samen met bevriende zzp'ers.

Meer informatie over mij als zzp'er is te vinden op Chent-Creative.com/nl/. Verder ben ik woonachtig in Den Haag en altijd in voor een kop koffie.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Chent Creative

Provincie: Zuid-Holland

Den Haag

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina