Connect your World

Herman Geertsema

Skills

Content Marketing Digitale Marketing Hoger komen in Google Kennismanagement Lean Six Sigma Lokale SEO Politiek Schrijven Scrum SEO Social Media Sport UX-Design Web-design Wordpress

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Connect your World is de specialist in SEO & Content Marketing. We zijn gevestigd in Den Haag, maar nemen opdrachten aan in de gehele Randstad. Dit doen we, omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden.

We zijn ondermeer gespecialiseerd in lokale SEO voor de MKB-er en in internationale SEO voor de internationale organisaties in de stad. Daarnaast hebben we veel ervaring in het opzetten en uitrollen van een contentstrategie. Een goede vindbare website is belangrijk, maar als je de klant niet weet te boeien en te binden met informatie waar hij of zij wat aan heeft, dan is deze zeer snel weer vertrokken.

Een website heeft voortdurende aandacht nodig en daar houden we rekening mee in onze dienstverlening. Neem een kijkje op mijn website of bel mij op tel 06-41226543.

Waarom?

Mijn naam is Herman Geertsema en ik woon met mijn vrouw en twee kinderen in Den Haag. Samen met mijn zoon ga ik naar bijna elke wedstrijd van Ado Den Haag.

Ik heb ruim 16 jaar gewerkt bij Aegon in verschillende rollen en ik heb daar veel geleerd over Marketing & Communicatie en Projectmanagement. Daarna heb ik vier jaar gewerkt bij kleinere bedrijven en organisaties. Het verschil ervaren tussen een grote onderneming en de kleinere organisaties heeft mij veel nieuwe ervaringen en kennis opgeleverd.

Toch kriebelde er wat. Ik wil er namelijk alles wat erin zit uithalen. Het delen van kennis en het op de juiste manier verkondigen van een boodschap voelt zo natuurlijk voor mij, dat het oprichten van Connect your World vanzelfsprekend werd voor mij.  Met SEO & Content Marketing maak je via je website connectie met de wereld. Door het online verkondigen van je boodschap op de juiste wijze haal je je bedrijfs- or organisatiedoelstellingen. En daar wil ik jullie graag bij helpen.

Kijk voor meer informatie eens op mijn website.


Ga terug naar de deelnemers pagina

Connect your World

Provincie: Zuid-Holland

Den Haag

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina