Residentie Profs B.V.

D Spanjers

Deel deze pagina

Ga terug naar de deelnemers pagina
profielfoto

Omschrijving

Wat wij precies doen? Een juridisch vraagstuk, verlegen om een oplossing. Ambitieuze juristen, gebrand hun expertise te etaleren. De jurist zijn of haar tanden in het vraagstuk laten zetten. Dat is kort gezegd waar het om gaat. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Voor consultancyopdrachten, voor interim en alles wat daar tussen zit. Het klinkt simpel. De praktijk is weerbarstiger, maar dat is nou net waar wij ons als een vis in het water voelen.

ResidentieProfs is de samenwerkingspartner voor verschillende organisaties. Groot, klein, privaat, publiek, profit, non-profit, nationaal, internationaal. Van multinational tot MKB’er, van gemeente tot ministerie. Wie het ook is, elke klant is ons even dierbaar en kan rekenen op een persoonlijke benadering.

Juristen vinden in ResidentieProfs een betrouwbare en maatgevende werk- of opdrachtgever. Voor zowel juniors als seniors hebben wij opdrachten. De rechtsgebieden lopen uiteen. Overal waar regels gelden, spelen vraagstukken op en zijn dus juristen nodig.

Wij streven succes na. Sterker, we durven te stellen dat we een succesvolle aanpak hebben. Toch leidt niet elk contact uiteindelijk tot een succes. Meteen in ons welkomstwoord vertellen we dit erbij, want valse verkooppraatjes zijn aan ons niet besteed. Ook dat is onze kracht en onderscheidt ons van anderen.

Ga terug naar de deelnemers pagina

Residentie Profs B.V.

DEN HAAG

Werknemers: 20 - 49

Socials

Bekijk mijn kanalen! Geef een like, tweet of start met mij te volgen.

Ga terug naar de deelnemers pagina