Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jongeren in de Lift

september 27 @ 17:30 - 20:00

Gemakkelijk contact
‘Jongeren in de Lift’ is een netwerkbijeenkomst waar werkgevers en werkzoekende jongeren elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten.

Goed voorbereid
De deelnemende jongeren zijn goed voorbereid. Met hulp van het Werkgeversservicepunt van de gemeente Den Haag hebben ze een sollicitatietraining gevolgd, nagedacht over wat ze willen bereiken en geleerd hoe zij zich kunnen presenteren.

Dit werkt!
De ‘Jongeren in de Lift’ bijeenkomsten blijken een succes! De bedenkers van dit concept: MKB Den Haag, het Werkgeversservicepunt en De Toekomst Den Haag willen ‘Jongeren in de Lift’ verder uitbouwen.

Ondernemer? Kom ook eens langs!
Waarom zou u dit netwerkmoment eigenlijk niet mogen missen? ‘Jongeren in de Lift’ is na werktijd een leuke tijdsinvestering in jongeren die goed van uw netwerk of inzicht gebruik kunnen maken. In een ontspannen sfeer: tijdens een maaltijd (lopend buffet), speedmeets en een presentatie leer je Haagse jongeren in een kleinschalige setting kennen. Met uw ervaring kunt u hen een realistische beeld geven. Met andere woorden: waar ziet u voor hen de kansen en wat zou uw netwerk voor hen kunnen betekenen? Wat deze jongeren betreft is dit uw meest waardevolle tijdsinvestering. Onze belofte: u gaat na twee uur gegarandeerd met een voldaan gevoel de deur uit.

Investeer in deze jongeren
Kom en ontmoet gemotiveerde Haagse jongeren! Ga met hen in gesprek. U kunt hen bijvoorbeeld helpen met:
– Een netwerkcontact in Den Haag
– Een meeloop dag binnen uw bedrijf
– Een leerwerkplek of een vacature
– Coaching/ambassadeurschap

Klik hier om je aan te melden!

 

Gegevens

Datum:
september 27
Tijd:
17:30 - 20:00

Locatie

Werkgeversservicepunt Den Haag
Binckhorstlaan 119
Den Haag, 2516 BA Nederland
+ Google Maps