Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Access to Capital 2018: Cybersecurity & Digital Health

juni 19 @ 14:00 - 17:15

Pitch en ontmoet uw investeerder!

Heeft u een technologisch bedrijf en/óf bent u MKB’er actief op het gebied van Cybersecurity of Digital Health? Kapitaal nodig om uw groeiplannen te realiseren? En bent u klaar om investeerders te ontmoeten voor de volgende stap, of zoekt u juist innovatieve ondernemers om in te investeren? Kom naar Access to Capital, op dinsdag 19 juni 2018 op de The Hague Security Delta (HSD) Campus aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104 (HeadQuarter gebouw, 7e verdieping) in Den Haag.

Access to Capital
Tijdens een interactieve middag vol inspiratie, ervaringsverhalen en informatie over het financieringsspeelveld worden innovatieve ondernemers voorgesteld aan diverse investeerders. Ook zijn er pitchsessies van ondernemers met nieuwe toepassingen op het gebied van onder andere Cybersecurity en Digital Health. Na eerdere succesvolle edities in voorgaande jaren is dit de vierde editie van Access to Capital.

Programma

14.00 uur: Ontvangst met koffie & thee

14.30 uur: Welkomstwoord door dagvoorzitter Chris van ‘t Hof

14.35 uur: Financieringsspeelveld

14.50 uur: Nieuwe initiatieven (Organisatoren)

15.05 uur: Keynote speech

15.25 uur: Pauze

15.40 uur: Investors match: pitch sessies

16.55 uur: investeringen

17.10 uur: Prijsuitreiking

17.15 uur: Afsluiting met netwerkborrel & financieringsmarkt

De voertaal van het event is Engels.

Meld u aan om te pitchen!
Ondernemers met (groei)ambitie krijgen de kans hun business plannen voor hun innovatieve toepassingen te pitchen. Heeft u een innovatief Cybersecurity of Digital Health bedrijf en bent u op zoek naar kapitaal? Geef u dan op als pitcher!

Na aanmelding ontvangt u een intakeformulier. Op basis van deze informatie wordt een aantal ondernemers geselecteerd om te pitchen. Zij ontvangen vooraf een pitchtraining verzorgd door InnovationQuarter, Value Creation Capital, KPN Ventures en EIT Digital.

Voorwaarden voor deelname pitch:

  • U heeft een startup of een scale-up met een financieringsvraag van € 200.000,– tot € 5.000.000,–.
  • Uw innovatieve technologiebedrijf is actief binnen Digital Health of Cybersecurity. Actief op bijvoorbeeld één van de volgende toepassingsgebieden: medical imaging, health information systems, digital medicine, blended care, IoT, big data, blockchain, GDPR compliancy, e-forensics en cybersecurity.

U kunt zich als pitcher aanmelden tot en met 22 mei 2018 via bovenstaande registratiebutton. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Investeren in innovatie?
Bent u een investeerder, dan kunt u veelbelovende ondernemers ontmoeten die op zoek zijn naar kapitaal om hun businessplan(nen) waar te maken. Tijdens de investormatch krijgt u als investeerder de kans om de pitches van geselecteerde ondernemers bij te wonen en hen te ontmoeten. Bovendien is er ruimte te netwerken tijdens het evenement.

U kunt zich als investeerder aanmelden tot en met 10 juni 2018 via de bovenstaande registratiebutton.

Organiserende partijen
Access to Capital wordt georganiseerd door InnovationQuarter (IQ), Rabobank, Value Creation Capital, KPN Ventures, Health Innovation Fund, TIIN Capital en HSD Office. Dit event is een HSD Café Special Edition.

Meer informatie
Heeft u vragen? Neem dan contact op met: Bram Spitzer, bram.spitzer@thehaguesecuritydelta.com

Datum: 19 June 2018
Tijd: 14:00 – 17:15
Locatie: HSD Campus

Locatie

HSD Campus
Nederland + Google Maps