Haags ondernemersdebat groot succes!

Aan de vooravond van de verkiezingen organiseerden VNO-NCW regio Den Haag, de Mobiliteitsalliantie en het MKB Den Haag het ‘Haags Ondernemersdebat’. Tijdens dit debat in het Koorenhuis gingen lokale politici in gesprek over belangrijke thema’s voor ondernemers.

Hoe kijken politici bijvoorbeeld aan tegen de economische groei van Den Haag, dat tegenvalt t.o.v. andere grote steden? En hoe wordt de leefbaarheid in de stad verbeterd?

O.l.v. journalist en presentator Elles de Bruin gingen lijsttrekkers van diverse partijen (o.a., CDA, PvdA, VVD GroenLinks, HSP, PvdD, Christen Unie  en Groep de Mos) met elkaar in debat om hun visie te geven over belangrijke aspecten die ondernemers in Den Haag aangaan, zoals: is het noodzakelijk dat er één wethouder van Economie in Den Haag komt?

Na afloop van het inhoudelijk debat brachten de lijsttrekkers samen met de tientallen ondernemers om 00.00 uur als eerste hun stem uit voor de Haagse gemeenteraadsverkiezingen in het naastgelegen stemlokaal aan de Grote Markt. Hierbij was ook veel pers bij aanwezig.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver: