Feestelijke bijeenkomst ‘Dag van de ondernemer ‘ Klik hier om aan te melden

Een groot netwerk is één van de ingrediënten voor succes. In het kader van de jaarlijkse ‘Dag van de Ondernemer’ nodigen wij je daarom uit voor een feestelijke netwerkbijeenkomst op vrijdagavond 16 november vanaf 17:30 uur in het Gemeentemuseum in Den Haag. De avond, onder leiding van dagvoorzitter Shay Kreuger (bekend van FunX), wordt om 18:00 uur geopend.  MKB Den Haag, het Gemeentemuseum en FunX Media geloven in de verbinding tussen ondernemers, maatschappelijke instellingen en de stad.

Glans en Geluk
In het betoverende Gemeentemuseum is tegelijkertijd de tentoonstelling Glans en Geluk te zien. De tentoonstelling toont het erfgoed van veel Nederlandse moslims en mensen die wortels hebben in een land waar de islam kunst en cultuur van oudsher diepgaand heeft beïnvloed.
Literatuur en het schrift, maar ook muziek en samen eten en drinken spelen een belangrijke rol in de wereld van de islam. Het museum heeft daarom achttien schrijvers, koks en muzikanten uitgedaagd iets te creëren bij objecten uit de tentoonstelling. Het resultaat? Verhalen, gedichten, recepten en muziek die de zintuigen op scherp zetten.

Programma
17.30 uur: Ontvangst
18.00 uur: Start programma
18.45 uur: Lopend buffet en rondleidingen Glans en Geluk
20.30 uur: Einde

Aanmelden kan tot 13 november via de website: https://dagvandeondernemer.gem-event.nl.

Door | 29-10-2018 | Uncategorized | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver: