BOEZ

U bevindt zich hier:  Home/BOEZ

BOEZ

Het bestuur is actief betrokken en aanwezig bij het BOEZ: het Bestuurlijk Overleg Economische Zaken dat onder verantwoording van wethouder Karsten Klein een aantal keren per jaar wordt gehouden. Een belangrijk overleg, aangezien daar de belangrijkste economische beleidsthema’s worden geagendeerd en besproken. MKB Den Haag heeft als inzet een actieve en betrokken rol te vervullen bij dit overleg.

De wethouders zijn voor MKB Den Haag belangrijke aanspreekpunten. Naast 1-op-1 overleg of aanschuiven bij diverse overleggen op het Stadhuis, nodigt MKB Den Haag de wethouders en ambtenaren uit voor de bijeenkomsten van MKB Den Haag.

Ook in 2017 wil MKB Den Haag blijven samenwerken met de diverse belangenorganisaties, koepels en relevantie organisaties en instellingen in de stad. Denk hierbij aan VNO-NCW West, de besturen van de diverse bedrijventerreinen, het International Community Platform (ICP), ondernemersclubs als HCK, HBC en VBM en subsidiegevers als Fonds1818 en Stichting Boschuysen. Maar ook onderwijsinstellingen zoals de Haagse Hogeschool, InHolland  en ROC Mondriaan.